Kategóriák
Otthon és kert

A disznót'Ortól a Bocuse d'Orig! - Magyar konyha pimaszul

Cikkszám: BK179493
Kedvencekhez
Raktáron
RRP: 6 740 Ft 
4 785 Ft
Ha regisztrációval veszed, akkor ekkora összeget jóváírunk az ügyfélszámládon, miután átvetted a megrendelésed: 48 Ft
Szállításmár 1290 Ft-tól!
Fizetési lehetőségek
Óriási raktárkészlet
Magyarországi raktár
Visszaküldési garancia

14napos visszaküldés

Segítőkész ügyfélszolgálat
Hétköznap 09:00 - 15:00 között
Gyors és pontos szállítás
Futár, csomagpont, automata
Kényelmes, egyszerű fizetés
Készpénz, bankkártya vagy átutalás
Pontgyűjtés
Regisztrált vásárlóknak
Telefonos rendelés leadás

Rendeljen a +36 1 533 3110-es telefonszámon! Hétfő-Péntek 9:00-15:00 között!

A disznót'Ortól a Bocuse d'Orig! - Magyar konyha pimaszul
ISBN
9786155698026
Szállítás
Raktáron, 3-5 napon belül szállítjuk
Kiadó
T.bálint Nyomdaipari, Szolgáltató és Logosztikai Bt.
Szerző
Bíró Lajos, Lieberman Klára
Kiadás éve
2019
Oldalszám
272
Kötés
keménytáblás, cérnafűzött
Nyelv
magyar
Összehasonlítás
Nyomtat
Ajánlom
Kérdés a termékről
Kiegészítő termékek
Részletek
Ez a könyv azért készült, hogy Bíró Lajos, azaz "Lali, a chef" pályafutásának eddigi korszakain keresztül, az ő "szemüvegén át" kicsit megmutassa, összegezze a magyar vendéglátás és ételkészítés fejlődését, változását, a hatvanas évektől egészen napjainkig. Ez a könyv sok szempontból profiknak, sok szempontból lelkes, amatőr hobbiszakácsoknak szól. Ez a könyv azoknak készült, akik szívesen kerülnének tisztába azzal a - bátran történelminek nevezhető - folyamattal, ahonnan és ahová eljutott a magyar vendéglátás és éttermi főzőtudomány oda, ahol ma tart. Azoknak, akik mindezt a tűzhely mellett, a gyakorlatban, divatos szóval "interaktívan" is örömmel lekövetnék. De ha fotelban ülve, akkor sem fognak unatkozni... Ez a könyv megpróbálja összefoglalni - a Bíró Lajostól megszokott, kicsit sem szokványos stílusban - 67 ismert, kedvenc klasszikus fogásunkon és ezek 125 variációján keresztül azt, hogy milyen irányba mozdult és mozdulhat tovább az ízek megőrzése: legalábbis Bíró Lajos fejében, konyháiban, tűzhelyén és tányérjain. Ez a könyv egy meghatározó személyiség, egy olyan ember szakácskönyv-szerűsége, akinek lételeme a korlátok (és egyúttal saját és környezete határainak) feszegetése, és még mindig nem fáradt bele, sőt. Ötleteket ad, inspirál, már-már kihívó pimaszsággal, ami mögött mégis mindig felfedezhető az alapanyag, az étel és a szakma végtelen tisztelete, nem lanyhuló szeretete. Semmit sem tekint szent tehénnek, miközben minden az, amihez nyúl? Döntse el Ön! Ahogy a cím is sugallja: van benne retró, nosztalgia, nyughatatlanság, botrányosság, és még sorolhatnám, mi minden - de a legfontosabb, amire mindezek felfűzhetők: kreativitás, mesterfokon.
Adatok
EAN
9786155698026
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!