Kategóriák
Otthon és kert
Szűrés

Ajándékötletek

Kapni jó, de adni még jobb – tartja a mondás. Ezzel bizonyára a legtöbben egyetértünk, ám jól tudjuk azt is, hogy nem mindig könnyű megtalálni az ideális, alkalomhoz illő ajándéktárgyat. Legyen szó születésnapi vagy névnapi ajándékról, karácsonyi, nőnapi, anyák napi, házassági évfordulós vagy ballagási ajándékról, a Balena kínálatában garantáltan megtalálod azt a terméket, amit keresel. Romantikus, vicces vagy praktikus ajándék - mind egy helyen.

Boros ajándékok férfiaknak

Boros ajándékkal vagy boros szettel meglepni egy férfit mindig jó ötlet. Akár a férjednek, a párodnak, az édesapádnak, a tanárodnak vagy egy kollégádnak szánod, ezzel nem lőhetsz mellé, hiszen ez egy stílusos és kifinomult alternatíva. Könnyebb a dolgod, ha tudod, hogy az illető milyen bort szeret. A szakértők azt javasolják, hogy édes bort ne ajándékozzunk, ha csak nem aszúról van szó. Érdemes az italt például egy ízléses, személyre szólü fa vagy fém bortartóban átadni.

Rózsa box: A virág, ami nem hervad el

A többféle színben elérhető szappanrózsa boxok igazán figyelmes ajándékként funkcionálnak, legyen szó a szeretett hölgy születésnapjáról, névnapjáról, valentin-napról vagy esetleg nőnapról. A páratlan szépségű boxaink garantáltan nagy sikert fognak aratni! Fedezd fel a rózsa maci kínálatunkat is, amelytől szem biztos nem marad szárazon!

Ötletes kulcstartók: hasznos ajándék bárkinek

A kulcstartó praktikus ajándék bármilyen alkalomra, szinte bárkinek, a barátunknak, a testvérünknek vagy a kollégánknak. Ha mégis különlegesebb, egyedibb darabot szeretnénk ajándékozni, érdemes körülnézni a gravírozott, szellemes felirattal ellátott és az aranyos, állatos formájú kulcstartóink között is!

Más ajándékot keresel? Nem probléma! Gyűjts inspirációt Balena további ajándéktárgyai között, nézz szét a falióra, a képkeret és a laposüveg kínálatunkban is! Szerezd be a legjobb ajándékokat kiváló áron, gyors házhoszszállítással!