Kategóriák
Otthon és kert
Szűrés

Baba-Mama

A Balena webáruházában minden hasznos terméket megtalálsz, amire babának-mamának szüksége lehet. Szülőként kötelességünknek érezzük, hogy gyermekünknek mindent megadjunk, ráadásul a mindenből a legjobbat. Akár a babatervezés, a várandósság vagy a szoptatás időszakában vagy, tőlünk grantáltan beszerezheted az azt eszközt, kiegészítőt, amit keresel. Természetes, hogy minden újdonsült szülő aggódik amiatt, hogy mindent jól fog-e csinálni a gyermekgondozás és nevelés terén. Van egy jó hírünk: a legtöbb esetben elég mindössze az ösztöneinkre és a józan eszünkre hallgatni!

Minden, ami babaápolás

A pelenkák, törlőkendők és fürdetők használata a babaápolás mindennapi részét képezik. Fontos, hogy ezekből minőségi termékeket szerezzünk be, hisz kisbabánk bőre nagyon érzékeny. Érdemes puha babafürdető szivacsot és babák számára kifejlesztett, puha fésűt használnunk, melyek biztonságosak és kiválóak még a legérzékenyebb fejbőrhöz és hajhoz!

Elektronika és biztonság

A biztonság az első, ha a gyermekünkről van szó; ezt minden szülő jól tudja. A telefonos éjjellátó bébiőr megkönnyíti a gyermek nyomonkövetését a babaszoba elhagyása után is. Ahhoz hogy a lakásban az esetleges sérülésektől is megvédd a csemetéd, hasznodra lesznek a szilikonos sarokvédők, konnektordugók, bútorhoz használható mágneses zárak és fejvédő párnák. Legyen szó elektromos mellszívóról, babamérlegről, orrszívóról vagy sterilizálóról - az elektronikai babatermékeink minden felmerülő igényt kielégítenek.

Láb és kéznyomat készítő

Csodás családi emlék megőrizni kisbabánk láb vagy kézlenyomatát. Gondolj csak bele, milyen lesz majd évek múltán visszatekinteni a múltra! Készítsd el te is ezt az örök, varázslatos emléket!

Fedezd fel a további baba-mama kategóriás termékünket, a babaágyneműket, a babahintákat és a kismama ruhákat is!