Kategóriák
Otthon és kert
Szűrés

Háziállat

A kisállatok remek társai az embernek. Legyen szó kutyáról, macskáról vagy hörcsögről, kiskedvenceink garantáltan boldogabbá és teljesebbé varázsolják mindennapjainkat. Emiatt pedig teljesen természetes, hogy mindent meg szeretnénk adni a háziállataink számára. A Balena kínálata tartalmazza a legfontosabb kiegészítőket és eszközöket, amire Neked és kisállatodnak szüksége lehet.

Hasznos kellékek kutyáknak

Ha szereted a kutyádat, és csak a legjobbat akarod neki, akkor szükséged lesz néhány minőségi termékre, hogy igazán boldoggá tedd őt. Nálunk szuper kutya játékokat találsz, legyen szó labdáról, frizbiről vagy éppen plüssállatokról, biztos lehetsz benne, hogy a kutyusod imádni fogja ezeket és órákon át játszani fog velük. A kutya jutalamfalatok nem csak ízletesek, de segítenek abban is, hogy a kutyád motivált legyen, és könnyen megtanulja az új dolgokat. Egy kiváló jutalomfalat segítségével még a legmakacsabb kutyák is engedelmesek lesznek. Ne felejtsd el, hogy a kutyád boldogsága és egészsége a legfontosabb, a Balena termékei pedig segítenek abban, hogy biztosítsd a legjobb életminőséget számára!

Macska gondozás felsőfokon

Az élősködők elleni készítmények megvédik a cicákat a kullancsoktól és bolháktól. Így élvezhetik a szabadban való játékot és az otthoni pihenést is, anélkül, hogy a paraziták okozta kellemetlenségekkel kellene küzdeniük. A minőségi macskabútorok és kaparófák megakadályozzák, hogy cicánk a karmait a bútorainkon élesítsék és tönkretegyék azokat. Macskaeledeleink kiváló minőségű összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek fenntartani a cicusod egészségét és vitalitását. A Balena termékei többféle ízben és állagban érhetőek el, így biztosan megtalálod azt, amelyiket a cicád a legjobban szeret.

Minden, amire a kisállatodnak szüksége lehet

Ha Te is olyan gazdi vagy, aki kényeztetni szeretné kisállatait, akkor a legjobb helyen jársz. Webáruházunkban számos kisállat felszerelést találsz, amelyekkel könnyedén és szeretetteljesen gondoskodhatsz madaraidról, rágcsálóidról és díszhalaidról. Fedezd fel eledeinket, játékainkat, hordozóinkat és  további háziállat termékeinket!