Kategóriák
Otthon és kert
Szűrés
Ár (Ft)
1 590 Ft - 25 990 Ft
Szállítás
Termék státusza

Muffik

15termék115

Gondoltad volna, hogy a természet inspirációja egy szőnyegben megtestesülve otthonodba varázsolhatja a strandon való séta élményét? A Muffik szenzoros ortopédiai szőnyege pont ezt teszi lehetővé! Képzeld el, ahogy különböző formájú köveken lépkedsz, a fű puhaságát érzed talpad alatt, vagy éppen kavicsok és kagylók érintik a talpadat. Ez az egyedülálló szőnyeg egy valóságos természeti kalandot varázsol otthonodba, ahol így a gyermeked fejlődése és szórakozása kéz a kézben járhat.

Interaktív játék

Már régóta ismert tény, hogy mezítláb járkálni a különböző természetes felületeken rendkívül jótékony hatással van a lábainkra és bokáinkra. Éreztél már olyan érzést, amikor a tengerparton, a homokban vagy a part mentén található kavicsokon sétáltál? Az egész testedet átjáró frissesség és vitalitás érzése valóban lenyűgöző. A Muffik most lehetővé teszi számodra, hogy ezt az élményt magaddal vigyed otthonodba!

A természet ölelése

Ez a különleges szőnyeg valósággal megeleveníti a természet csodáit. Az elkészítők a környező világ szépségét vitték át a szőnyegbe, ahol a természetes elemek varázslatosan összeolvadnak. Az egyedi formák és textúrák valósághű érzést keltenek, és lehetővé teszik, hogy a gyermeked minden lépése során újabb és újabb felfedezéseket tegyen.

Szabadtéri élmény - otthon

De miért is olyan fontos a szenzoros ortopédiai szőnyeg a baba-mama témakörben? Tudományos kutatások számos előnnyel támasztják alá a különböző felületek érintésének hatását a gyermek fejlődésére. A talpunk érintése érzékeny idegvégződéseinket stimulálja, fejleszti az egyensúlyérzékünket és az érzékelőrendszerünket. Ahogy a gyermeked különféle alakzatokon és felületeken járkál, fejlődik a motoros koordinációja, erősödnek a láb- és bokaizmai.

A Muffik szenzoros ortopédiai szőnyeg speciális tervezése pont erre fókuszál. Az elemei könnyedén illeszkednek egymáshoz, lehetővé téve, hogy saját pályákat alakítsatok ki otthonodban. A csomagban többféle forma és textúra található, így szabadon variálhatjátok és alakíthatjátok a szőnyeget, hogy a gyermeked számára legideálisabb és legizgalmasabb pályákat hozzátok létre!A Muffik kreatív formái, változatos textúrái és a szabad pályakialakítás lehetősége révén egyedülálló élményeket nyújt a gyermekednek. További izgalmas babajátékokért nézd meg a babahinta és a babaszoba kategóriákat!