Kategóriák
Otthon és kert

Rólunk/Cég adatok

Rólunk

 

Üdvözöllek! Örülök, hogy meglátogattad a Balena webáruház bemutatkozását! Engedd meg, hogy néhány szóban elmeséljem, hogy kik vagyunk és miért vagyunk büszkék arra, amit a vásárlóinknak kínálunk.

A Balena webáruház egy dinamikus és innovatív online kiskereskedelmi platform, amely a legkiválóbb minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínálja vásárlóinknak Magyarországon. Célunk, hogy a fogyasztóknak egy könnyű és élvezetes vásárlási élményt nyújtsunk a legnagyobb választékkal, kedvező árakkal és kiváló ügyfélszolgálattal.

Az online jelenlétünk megalapozottsága és a hosszú évek alatt szerzett tapasztalataink lehetővé tették számunkra, hogy átfogó és sokszínű termékpalettát kínáljunk. Legyen szó akár elektronikai eszközökről, könyvekről, bútorokról, játékokról vagy sporteszközökről, garantáljuk, hogy minden vásárló megtalálja az igényeinek és elképzeléseinek megfelelő kívánt terméket.

A Balena webáruház csapatát kizárólag lelkes és elkötelezett szakemberek alkotják, akik mindig azon fáradoznak, hogy a legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsák vásárlóink részére. Mindegyik termék gondosan válogatott és ellenőrzött, hogy a legmagasabb minőséget biztosítsuk a vásárlóinknak. Emellett gyors és biztonságos szállítási folyamatot kínálunk, hogy a vásárlóink minél hamarabb élvezhessék új szerzeményeiket.

Minden ügyfelünk számára fontosnak tartjuk az elégedettséget, és ezért szolgáltatásainkat igyekszünk a lehető legmagasabb szinten tartani. Vonzó ajánlatokkal, akciókkal és különleges kedvezményekkel kívánjuk megköszönni vásárlóink hűségét és támogatását. Ügyfélszolgálati csapatunk mindig készséggel áll rendelkezésre, hogy segítsen a kérdésekben és problémákban, valamint hogy a legjobb megoldást nyújtsa számodra.

Ezen felül azon dolgozunk, hogy webáruházunk a legfelhasználóbarátabb legyen. Egyszerű és intuitív felületeink segítségével még a kezdő vásárlók is könnyedén megtalálják a keresett termékeket. Részletes termékleírásaink és képek életre keltik a termékeket, így vásárlóink pontos képet kaphatnak a termékekről még a vásárlás előtt.

Összefoglalva, a Balena webáruház büszkén kínálja minőségi termékeit és szolgáltatásait kedves vásárlóinak. Köszönjük, hogy minket választottál, és reméljük, hogy hosszú távon elégedett vásárlónk között tudhatunk!

 

Balena csapata

 

Cégadatok 

Tartalomszolgáltató: Balena Hungary Kft.

Alapítva: 2017

Cégtulajdonos Bolla Péter, ügyvezető

Adószám: 25880689-2-08

Cégjegyzékszám: 08-09-028847

Cégbíróság: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság, mint Cégbíróság.

Székhely: 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 44.

Telephely: 9027 Győr, Hűtőház utca 2. A épület

Telefon: +36 1 533 3110

E-mail: hello@balena.hu

A tárhelyszolgáltató adatai:

Név: UNAS Online Kft
Székhely: 9400 Sopron, Kőszegi út 14.
Bejegyző bíróság Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adószám HU 14020362
E-mail: unas@unas.hu