Kategóriák
Otthon és kert
Szűrés
Ár (Ft)
2 890 Ft - 11 690 Ft
Szállítás
Termék státusza

Laposüveg

60termék116
60termék116

Az ajándékozás szinte mindig dilemma. Mind valami hasznosat, esetleg vicceset, vagy éppen az alkalomra utalót szeretnénk ajándékba adni. Vannak gyakori, bevált választások, mint a különleges italok, virágok, esetleg könyvek, társasjátékok. Ha azonban valami olyat szeretnél, ami egyszerre személyes, hasznos és még az alkalomhoz is igazítható, akkor böngéssz a laposüvegek közt, amely kiváló ajándék a férfiak számára!

Az ajándék, ami mindig kéznél lesz

A csokoládé elfogy, a virág elhervad. A laposüveg, azonban örök. Ráadásul mindenhol velünk lehet. Zsebben, táskában elfér, főleg a téli hidegben, a kültéri tevékenységek során jól jön tartalmának átmelegítő képessége. Amikor ezt az ajándékot választod, azzal garantálod, hogy hosszú távon hasznos társat adományozol egy szerencsésnek!

Tuti páros

A laposüveg a téli kirándulás, természetjárás hű társa. Kiválóan kombinálható ennek a tevékenységnek a másik elengedhetetlen kellékével, a zsebkéssel. Legyen szó egy erdei uzsonnáról, egy túrabot faragásról, vagy különböző túlélő praktikákról, a zsebkés nem maradhat el. A természetjárók biztosan örülnek bármelyiknek, vagy akár mind a kettőnek!

Kombinációk születésnapra

Esetleg valakinek a születésnapját tervezed egy laposüveggel feldobni? Ebben az esetben mindenképpen nézz szét a parti kellékek között is!. Számos kedves tábla, alkalomhoz illő kártya, különféle dekoráció közül válogathatsz, biztosan mindenki számára megtaláld a tökéletes összeállítást. Ezekkel egyszerre varázsolható bármilyen parti személyessé és humorossá, a tökéletes hangulat minden esetben megalapozottá válik!

Személyre szabható ajándék

Kínálatunkban az elegáns, a humoros, a különböző hobbikat megjelenítő laposüvegek egyaránt elérhetőek, azonban ez a terméktípus kiválóan testreszabható. Gravírozással a legtöbb tökéletesen egyedivé, illetve személyessé tehető. A legtöbb termék rozsdamentes acél, így az is biztos, hogy hosszan tartó termékkel tudjuk meglepni szeretteinket.

Ajándék mindenkinek

A születésnaposnak lehet, hogy nem a laposüveg a legmegfelelőbb ajándék? Pánikra semmi ok, egyéb kreatív, praktikus személyre szóló ajándékötletekért böngészd a balena.hu kínálatát! Apróságok, háztartásban hasznos kiegészítők egyaránt megtalálhatók. A kertészkedés szerelmeseinek épp úgy találsz tökéletes meglepetést, mint a konyhában szívesen tevékenykedőknek.