Kategóriák
Otthon és kert
Szűrés
Ár (Ft)
2 890 Ft - 11 690 Ft
Szállítás
Termék státusza

Laposüveg

62termék116
Raktáron
Szállítás: Raktáron, 3-5 napon belül szállítjuk
4 090 Ft
62termék116

Az ajándékozás szinte mindig dilemma. Mind valami hasznosat, esetleg vicceset, vagy éppen az alkalomra utalót szeretnénk ajándékba adni. Vannak gyakori, bevált választások, mint a különleges italok, virágok, esetleg könyvek, társasjátékok. Ha azonban valami olyat szeretnél, ami egyszerre személyes, hasznos és még az alkalomhoz is igazítható, akkor böngéssz a laposüvegek közt, amely kiváló ajándék a férfiak számára!

Az ajándék, ami mindig kéznél lesz

A csokoládé elfogy, a virág elhervad. A laposüveg, azonban örök. Ráadásul mindenhol velünk lehet. Zsebben, táskában elfér, főleg a téli hidegben, a kültéri tevékenységek során jól jön tartalmának átmelegítő képessége. Amikor ezt az ajándékot választod, azzal garantálod, hogy hosszú távon hasznos társat adományozol egy szerencsésnek!

Tuti páros

A laposüveg a téli kirándulás, természetjárás hű társa. Kiválóan kombinálható ennek a tevékenységnek a másik elengedhetetlen kellékével, a zsebkéssel. Legyen szó egy erdei uzsonnáról, egy túrabot faragásról, vagy különböző túlélő praktikákról, a zsebkés nem maradhat el. A természetjárók biztosan örülnek bármelyiknek, vagy akár mind a kettőnek!

Kombinációk születésnapra

Esetleg valakinek a születésnapját tervezed egy laposüveggel feldobni? Ebben az esetben mindenképpen nézz szét a parti kellékek között is!. Számos kedves tábla, alkalomhoz illő kártya, különféle dekoráció közül válogathatsz, biztosan mindenki számára megtaláld a tökéletes összeállítást. Ezekkel egyszerre varázsolható bármilyen parti személyessé és humorossá, a tökéletes hangulat minden esetben megalapozottá válik!

Személyre szabható ajándék

Kínálatunkban az elegáns, a humoros, a különböző hobbikat megjelenítő laposüvegek egyaránt elérhetőek, azonban ez a terméktípus kiválóan testreszabható. Gravírozással a legtöbb tökéletesen egyedivé, illetve személyessé tehető. A legtöbb termék rozsdamentes acél, így az is biztos, hogy hosszan tartó termékkel tudjuk meglepni szeretteinket.

Ajándék mindenkinek

A születésnaposnak lehet, hogy nem a laposüveg a legmegfelelőbb ajándék? Pánikra semmi ok, egyéb kreatív, praktikus személyre szóló ajándékötletekért böngészd a balena.hu kínálatát! Apróságok, háztartásban hasznos kiegészítők egyaránt megtalálhatók. A kertészkedés szerelmeseinek épp úgy találsz tökéletes meglepetést, mint a konyhában szívesen tevékenykedőknek.