TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK MAI NAPON TECHNIKAI OKOK MIATT NEM ELÉRHETŐ!

Kategóriák
Otthon és kert

A kenyér és táplálékot szolgáltató növényeink története

Cikkszám: BK214953
Kedvencekhez
Raktáron
-35%
3 390 Ft 
2 204 Ft
Megtakarítás 1 187 Ft
Kezdete: 2024.05.03
A készlet erejéig!
Ha regisztrációval veszed, akkor ekkora összeget jóváírunk az ügyfélszámládon, miután átvetted a megrendelésed: 22 Ft
Szállításmár 1290 Ft-tól!
Fizetési lehetőségek
Óriási raktárkészlet
Magyarországi raktár
Visszaküldési garancia

14napos visszaküldés

Segítőkész ügyfélszolgálat
Hétköznap 09:00 - 15:00 között
Gyors és pontos szállítás
Futár, csomagpont, automata
Kényelmes, egyszerű fizetés
Készpénz, bankkártya vagy átutalás
Pontgyűjtés
Regisztrált vásárlóknak
Telefonos rendelés leadás

Rendeljen a +36 1 533 3110-es telefonszámon! Hétfő-Péntek 9:00-15:00 között!

A kenyér és táplálékot szolgáltató növényeink története
Szállítás
Raktáron, 3-5 napon belül szállítjuk
Kiadó
Nemzeti Örökség Kiadó
Szerző
Dr. Rapaics Raymund
Kiadás éve
2023
Oldalszám
193
Kötés
puhatáblás, ragasztókötött
Nyelv
magyar
Összehasonlítás
Nyomtat
Ajánlom
Kérdés a termékről
Kiegészítő termékek
Részletek
Rapaics Raymund (Nagyenyed, 1885. február 15. - Budapest, 1954. március 19.) botanikus, biológus, tudománytörténész, a Magyar Tudományos Akadémia levelező tagja.

A kenyér mindig fontos feladatot töltött be a táplálkozásban. A magyar hagyományban szentként tisztelik, emlékezzünk az "ÚJ KENYÉR" ünnepére. Bár a szerző nem csak a kényér történetét tárja elénk, hanem a táplálékot szolgáltató növényeinket is bemutatja, ahogyan azok végigfutnak az emberiség nagy korszakain.

A könyv az 1934-es kiadás reprint változata.
Adatok
EAN
9786156603159
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!