Kategóriák
Otthon és kert

A magyar bor a szakácsművészetben

Cikkszám: BK132267
Kedvencekhez
Raktáron
RRP: 2 300 Ft 
1 633 Ft
Ha regisztrációval veszed, akkor ekkora összeget jóváírunk az ügyfélszámládon, miután átvetted a megrendelésed: 16 Ft
Szállításmár 1490 Ft-tól!
Fizetési lehetőségek
Óriási raktárkészlet
Magyarországi raktár
Visszaküldési garancia

14napos visszaküldés

Segítőkész ügyfélszolgálat
Hétköznap 09:00 - 15:00 között
Gyors és pontos szállítás
Futár, csomagpont, automata
Kényelmes, egyszerű fizetés
Készpénz, bankkártya vagy átutalás
Pontgyűjtés
Regisztrált vásárlóknak
A magyar bor a szakácsművészetben
ISBN
9786155496011
Szállítás
3-5 napon belül szállítjuk
Kiadó
Hermit Könyvkiadó
Kiadás éve
2014
Oldalszám
111
Kötés
puhatáblás ragasztott
Nyelv
magyar
Összehasonlítás
Nyomtat
Ajánlom
Kérdés a termékről
Kiegészítő termékek
Részletek
Az ínymesterség legmélyebb titkaiba is beavatott szakácsművészek, a nagy háztartások, nagy szállodák, vendéglők konyhafőnökei s a régi hagyományokon nevelkedett, képzett háziasszony tudja, hogy egy-két pohár bor kellő helyen, kellő minőségben és kellő időben adagolva az ételekbe, milyen nagy szolgálatokat tesz különlegesen finom ízű fogások elkészítésénél. A polgári háztartások ebéd- és vacsoragondjait viselő mai háziasszonyok nagy része viszont aligha sejti, mennyi ízt vezethet eddig is szerepeltetett ételébe s mennyi új fogással gazdagíthatja az ételsort, ha a konyháján is helyet biztosít a bornak.
Adatok
EAN
9786155496028
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!