Kategóriák
Otthon és kert

A pálinkafőzés titka

Cikkszám: BK206784
Kedvencekhez
Raktáron
-34%
2 490 Ft 
1 643 Ft
Megtakarítás 847 Ft
Kezdete: 2024.04.02
A készlet erejéig!
Ha regisztrációval veszed, akkor ekkora összeget jóváírunk az ügyfélszámládon, miután átvetted a megrendelésed: 16 Ft
Szállításmár 1290 Ft-tól!
Fizetési lehetőségek
Óriási raktárkészlet
Magyarországi raktár
Visszaküldési garancia

14napos visszaküldés

Segítőkész ügyfélszolgálat
Hétköznap 09:00 - 16:00 között
Gyors és pontos szállítás
Futár, csomagpont, automata
Kényelmes, egyszerű fizetés
Készpénz, bankkártya vagy átutalás
Pontgyűjtés
Regisztrált vásárlóknak
Telefonos rendelés leadás

Rendeljen a +36 1 533 3110-es telefonszámon! Hétfő-Péntek 9-16 óra között!

A pálinkafőzés titka
ISBN
9786156385437
Szállítás
Raktáron, 3-5 napon belül szállítjuk
Kiadó
Nemzeti Örökség Kiadó
Szerző
Petz Károly
Kiadás éve
2022
Oldalszám
54
Kötés
puhakötés ragasztva
Nyelv
magyar
Összehasonlítás
Nyomtat
Ajánlom
Kérdés a termékről
Kiegészítő termékek
Részletek
Hazai pálinkáink a „HUNGARIKUMOK” sorába tartoznak. Ahogyan azt Petz Károly kis könyvében megírta: ahhoz, hogy jó pálinkánk legyen, jó alapanyagra van szükségünk, de ezen kívül minden másra is oda kell figyelnünk – a cefrétől a főzésig és a pálinka kezeléséig, stb.
Már őseink is nagy tapasztalattal rendelkeztek a pálinkafőzés tudományáról. Jelen könyvünk igazi kuriózuma a témának, hiszen 1839-ben jelent meg, így fontos dokumentuma a korszak szeszipari és természetesen a nyelvújítás időszakának is.
Adatok
EAN
9786156385437
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!