Kategóriák
Otthon és kert
Szűrés
Ár (Ft)
2 390 Ft - 4 690 Ft
Szállítás
Forma
Típus
Termék státusza

Vetőmag díszdobozban

152termék116
152termék116

Nehezen megy az ajándékok kiválasztása? Szeretnél valakit meglepni, de nem tudod, hogy mivel? Úgy érzed, hogy minden ötlet elcsépelt, nem elég személyes, vagy csak szimplán haszontalan? Ebben az esetben érdemes böngészni díszdobozos vetőmagjainak között, talán nem is gondolnád, hogy ez milyen sokoldalú ajándék! A kertészkedés sokak számára idegen, holott nem túl bonyolult és annál kielégítőbb időtöltés.

A növénynevelés pozitív hatásai

A kertészkedés rendkívül sokoldalú és számos előnnyel járó hobbi. Nem kell hozzá egy teljes kert, rengeteg növényt nevelhetünk beltérben, esetleg a teraszon cserepekben, kaspókban. Ha pedig kerttel is rendelkezel, akkor meg ne is habozz tovább, ültesd tele növényekkel! Jó érzés látni, ahogy felnő valami a szemünk előtt, sokszor akár napról napra látható változással. A mentális egészségünknek is jót tesz. A különböző növény körüli teendők (öntözés, metszés, gazolás) segítenek kikapcsolni, feltöltődni.

Kertészeknek ideális

A kertészkedés nagy előnye, hogy az ember végigkövetheti, ahogy az általa nevelgetett kis növénykék megerősödnek, termést hoznak. A hagyományos vetőmag nagy hátránya, hogy a csomagolása nem tul dekoratív. Díszdobozaink kifejezetten ezt a problémát hivatottak orvosolni. Érdemes felfedezni az otthon és kert termékkategóriánkat is.

Kezdéshez is tökéletes

Nem csak kertészeknek kiváló ajándék! A legtöbb növény nevelése jóval egyszerűbb, mint ahogy azt sokan gondolják! Sokszor már egy kicsi cserép és egy napos ablakpárkány is elegendő. A gondozásuk kevesebb időt és pénzt igényel, mint a kisállatok esetében, a végeredménye pedig minden esetben látványos. Nevelő szettjeink szintén esztétikus csomagolásban tartalmaznak mindent, ami szükséges a sikeres növényneveléshez.

Széles választék

Ha a vetőmagokat már kipipáltad, vagy valami miatt mégsem találod megfelelőnek, akkor is érdemes kínálatunkat böngészned. Számos ajándékötlet várja a meglepetés után kutatókat. Egyedi ajándékok, hasznos apróságok, háztartás elengedhetetlen kellékei, vagy akár a parti hangulatához nélkülözhetetlen díszítések, humoros táblák. Bárki számára is keress megfelelő ajándékot, a balena.hu kínálatában biztosan találsz neki valót!