Kategóriák
Otthon és kert

Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell

Cikkszám: BK213327
Kedvencekhez
Nincs raktáron
RRP: 2 900 Ft 
2 059 Ft
Ha regisztrációval veszed, akkor ekkora összeget jóváírunk az ügyfélszámládon, miután átvetted a megrendelésed: 21 Ft
Szállításmár 1290 Ft-tól!
Fizetési lehetőségek
Óriási raktárkészlet
Magyarországi raktár
Visszaküldési garancia

14napos visszaküldés

Segítőkész ügyfélszolgálat
Hétköznap 09:00 - 15:00 között
Gyors és pontos szállítás
Futár, csomagpont, automata
Kényelmes, egyszerű fizetés
Készpénz, bankkártya vagy átutalás
Pontgyűjtés
Regisztrált vásárlóknak
Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell
ISBN
9786156603043
Szállítás
3-5 napon belül szállítjuk
Kiadó
Nemzeti Örökség Kiadó
Szerző
N. Nagy Sándor
Kiadás éve
2023
Oldalszám
48
Kötés
puha kötés
Nyelv
magyar
Összehasonlítás
Nyomtat
Ajánlom
Kérdés a termékről
Kiegészítő termékek
Részletek
A szerző kiváló ismerője a húsipari termékek készítésének, és mint azt könyvében írja: „Könyvemben úgy a hazai vörös kolbászáruk, tartós áruk, debreceni, gyulai, csabai és külföldi hentes és kolbászáruk, valamint finom felvágottak és doboz konzervek készítési, előállítási leírásánál gondot fordítok e körülményekre, amellyel úgy hiszem, ha csak csekély mértékben is, de szolgálni fogom a jobb sorsra érdemes húsiparos társadalom érdekeit. Megismertetem a tanulni vágyó húsiparost a téliszalámi, prágai sonka, különféle májsajtok és dobozkonzervek előállítási módjával.” A könyv igazi tankönyve a kulináris élvezetek szerelmeseinek, mely megismerteti olvasóit a különböző csemegék elkészítési módjával, így elméleti és gyakorlati segítséget is ad azokhoz. A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
Adatok
EAN
9786156603043
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!