Kategóriák
Otthon és kert

Befőzés és tartósítás

Cikkszám: BK221165
Kedvencekhez
Raktáron
RRP: 3 500 Ft 
2 485 Ft
Ha regisztrációval veszed, akkor ekkora összeget jóváírunk az ügyfélszámládon, miután átvetted a megrendelésed: 25 Ft
Szállításmár 1290 Ft-tól!
Fizetési lehetőségek
Óriási raktárkészlet
Magyarországi raktár
Visszaküldési garancia

14napos visszaküldés

Segítőkész ügyfélszolgálat
Hétköznap 09:00 - 15:00 között
Gyors és pontos szállítás
Futár, csomagpont, automata
Kényelmes, egyszerű fizetés
Készpénz, bankkártya vagy átutalás
Pontgyűjtés
Regisztrált vásárlóknak
Befőzés és tartósítás
ISBN
9786155723667
Szállítás
3-5 napon belül szállítjuk
Kiadó
Sziget Könyvkiadó
Szerző
Cosima Bellersen Quirini
Kiadás éve
2024
Oldalszám
144
Kötés
puhatáblás
Nyelv
magyar
Összehasonlítás
Nyomtat
Ajánlom
Kérdés a termékről
Kiegészítő termékek
Részletek
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőrkészítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig
élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk.

A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.
Adatok
EAN
9786155723667
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!