Kategóriák
Otthon és kert

Halak, vadak elkészítése

Cikkszám: BK145014
Kedvencekhez
Raktáron
RRP: 2 900 Ft 
2 059 Ft
Ha regisztrációval veszed, akkor ekkora összeget jóváírunk az ügyfélszámládon, miután átvetted a megrendelésed: 21 Ft
Szállításmár 1490 Ft-tól!
Fizetési lehetőségek
Óriási raktárkészlet
Magyarországi raktár
Visszaküldési garancia

14napos visszaküldés

Segítőkész ügyfélszolgálat
Hétköznap 09:00 - 15:00 között
Gyors és pontos szállítás
Futár, csomagpont, automata
Kényelmes, egyszerű fizetés
Készpénz, bankkártya vagy átutalás
Pontgyűjtés
Regisztrált vásárlóknak
Halak, vadak elkészítése
ISBN
9786155496165
Szállítás
3-5 napon belül szállítjuk
Kiadó
Nemzeti Örökség Kiadó
Szerző
Stőgermayer Antal
Kiadás éve
2015
Oldalszám
190
Kötés
puhatáblás ragasztott
Nyelv
magyar
Összehasonlítás
Nyomtat
Ajánlom
Kérdés a termékről
Kiegészítő termékek
Részletek
Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve, a hazai sajtóban, mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó restaurateurje, s halcsarnokot is működtetett a Szabadság téren. Szamuely Tibor vésztörvényszéke végeztette ki 1919-ben.
Adatok
EAN
9786155496165
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!