Kategóriák
Otthon és kert

Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig

Cikkszám: BK172388
Kedvencekhez
Nincs raktáron
RRP: 2 800 Ft 
1 988 Ft
Ha regisztrációval veszed, akkor ekkora összeget jóváírunk az ügyfélszámládon, miután átvetted a megrendelésed: 20 Ft
Szállításmár 1490 Ft-tól!
Fizetési lehetőségek
Óriási raktárkészlet
Magyarországi raktár
Visszaküldési garancia

14napos visszaküldés

Segítőkész ügyfélszolgálat
Hétköznap 09:00 - 15:00 között
Gyors és pontos szállítás
Futár, csomagpont, automata
Kényelmes, egyszerű fizetés
Készpénz, bankkártya vagy átutalás
Pontgyűjtés
Regisztrált vásárlóknak
Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig
ISBN
9786155178214
Szállítás
3-5 napon belül szállítjuk
Kiadó
Sziget Könyvkiadó
Szerző
Bernhard Gahm
Kiadás éve
2012
Oldalszám
124
Kötés
puhatáblás
Nyelv
magyar
Összehasonlítás
Nyomtat
Ajánlom
Kérdés a termékről
Kiegészítő termékek
Részletek
Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról – a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk
Adatok
EAN
9786155178214
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!