Kategóriák
Otthon és kert

Húsiparosok kézikönyve

Cikkszám: BK216317
Kedvencekhez
Raktáron
RRP: 3 100 Ft 
2 201 Ft
Ha regisztrációval veszed, akkor ekkora összeget jóváírunk az ügyfélszámládon, miután átvetted a megrendelésed: 22 Ft
Szállításmár 1290 Ft-tól!
Fizetési lehetőségek
Óriási raktárkészlet
Magyarországi raktár
Visszaküldési garancia

14napos visszaküldés

Segítőkész ügyfélszolgálat
Hétköznap 09:00 - 15:00 között
Gyors és pontos szállítás
Futár, csomagpont, automata
Kényelmes, egyszerű fizetés
Készpénz, bankkártya vagy átutalás
Pontgyűjtés
Regisztrált vásárlóknak
Húsiparosok kézikönyve
ISBN
9786156603364
Szállítás
3-5 napon belül szállítjuk
Kiadó
Nemzeti Örökség Kiadó
Szerző
Dr. Alpáry Imre, Dr. Szirányi Tibor
Kiadás éve
2023
Oldalszám
132
Kötés
puhatáblás, ragasztókötött
Nyelv
magyar
Összehasonlítás
Nyomtat
Ajánlom
Kérdés a termékről
Kiegészítő termékek
Részletek
Ez a könyv egy igazi hiánypótló mű, annak ellenére, hogy még az 1940-es években jelent meg. Igazi értékét az adja, hogy igazi útmutató és kézikönyv mindazok számára, akik a húsiparban tevékenykednek, mert lexikonszerűen cikkről-cikkre leír mindent, amit ezen a területen tudni kell.

A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
Adatok
EAN
9786156603364
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!