Részletek
Legyél te is a szürcsölés művészetének mestere!
Ez a képregényes szakácskönyv bemutatja a rámen történetét, és több mint negyven recept segítségével mindazt, ami a tökéletes otthoni rámen elkészítéséhez szükséges. A könyvből megismerheted a különböző alaplevek és levesek, a taré, a tészta, a különböző feltétek, mint az onszen tojás, csású és a menma és az olyan különlegességek, mint a cukemen és jakiszoba elkészítési módját. A szerzők, Hugh Amano és Sarah Becan színes, humoros és könnyen követhető rajzokkal illusztrálják a szükséges lépéseket és a hozzávalókat, emellett ízelítőt adnak a japán kulináris hagyományokból és megosztják azokat a trükköket, amelyekkel a rövidebb elkészítési idő és így a hétköznap esti rámen valósággá válik.
Ez a képregényes szakácskönyv kezdő és tapasztalt szakácsoknak és a gasztronómia rajongóinak egyaránt tökéletes, szórakoztató és hívogató bevezetés az egyik legnépszerűbb japán étel, a rámen világába.
"A Készítsünk ráment! nemcsak azt mutatja be közérthetően, hogyan kell ráment készíteni, hanem rengeteg információt is tartalmaz a rámenről és a japán kultúráról. Az olvasó valóban megérti, mitől olyan különleges ez az étel."
- Ivan Orkin, az Ivan Ramen szerzője