Kategóriák
Otthon és kert

Kreatív desszertiskola – 25 különleges desszert, 35 alaprecept, végtelen lehetőség

Cikkszám: BK206085
Kedvencekhez
Raktáron
RRP: 7 499 Ft 
5 324 Ft
Ha regisztrációval veszed, akkor ekkora összeget jóváírunk az ügyfélszámládon, miután átvetted a megrendelésed: 53 Ft
Szállításmár 1290 Ft-tól!
Fizetési lehetőségek
Óriási raktárkészlet
Magyarországi raktár
Visszaküldési garancia

14napos visszaküldés

Segítőkész ügyfélszolgálat
Hétköznap 09:00 - 15:00 között
Gyors és pontos szállítás
Futár, csomagpont, automata
Kényelmes, egyszerű fizetés
Készpénz, bankkártya vagy átutalás
Pontgyűjtés
Regisztrált vásárlóknak
Kreatív desszertiskola – 25 különleges desszert, 35 alaprecept, végtelen lehetőség
ISBN
9789636041151
Szállítás
3-5 napon belül szállítjuk
Kiadó
Libri Könyvkiadó
Szerző
Ötvös Zsuzsanna
Kiadás éve
2022
Oldalszám
216
Kötés
keménytáblás, cérnafűzött
Nyelv
magyar
Összehasonlítás
Nyomtat
Ajánlom
Kérdés a termékről
Kiegészítő termékek
Részletek

Az igazán jó desszert megkoronázza az ételsor végét, minden érzékünkre hat, és maradandó élményt jelent. A Kreatív desszertiskola bebizonyítja, hogy nem csak képzett cukrászok képesek ilyen, a családot és a barátokat lenyűgöző desszertköltemények elkészítésére.
Mivel a szerző maga is hobbicukrászként kezdte, pontosan tudja, hogyan válhat valaki lelkes amatőrből igazi mesterré. A jól követhető leírások, a látványos fázisfotók jelentősen megkönnyítik a francia cukrászat alapjaira épülő desszertek elkészítését, és kizárják a hibalehetőségeket.
A kötet különlegessége, hogy 35 alapreceptre épül, és megmutatja, hogy az alapreceptek apró módosításával miképpen kapunk végtelenül sokféle ízű és textúrájú – akár gluténmentes – piskótát, krémet, mousse-t vagy bevonót. A szerző aztán az alaprecepteket használva példaként 25 komplex desszertet is összeállít.
A Kreatív desszertiskola lényege, hogy merjünk játékos kreativitással hozzányúlni az alapreceptekhez. Így élhetjük meg az alkotói folyamat izgalmát, és így válhat ez a könyv a végtelen lehetőségek tárházává.
Ötvös Zsuzsanna bölcsészként végzett, és a sütést sokáig hobbinak tekintette. Az első bonbonok elkészítése után érezte, hogy egyre inkább magával ragadja a cukrászat világa. Ekkor indította útjára blogját Praliné Paradicsom néven, majd búcsút mondott a bölcsészéletnek, és 2014-től éveken át dolgozott és tanult Szántó Tibor csokoládékészítőnél. Tucatnyi hazai és külföldi képzésen vett részt, és ma már a legjobb hazai fine dining éttermekben dolgozik.
Adatok
EAN
9789636041151
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Vargáné Orgován Erzsébet
2024.05.30
Igazolt vásárlás
Nagyon hasznos kiadvány. Minden rendben volt a rendeléssel és a kiszállítással is elégedett vagyok.