Részletek
Adjunk zöld utat az egészségnek és a boldogságnak! Tudományosan bizonyított, hogy a zöld leveles zöldségek és a gyümölcsök első rangú fitotápanyag-, vitamin- és rostforrások. Leggyorsabban pedig úgy fogyaszthatunk egy jó nagy adagot ezekből az egészséges zöldekből, ha levet vagy turmixot készítünk belőlük. A könyvben összegyűjtött pazar receptek nyers, egész zöldségeket, gyümölcsöket, zöldfűszereket, fűszereket és egészséges zsírokat tartalmaznak. Szó szerint egy pohár - vagy tányér - egészséget készíthetünk belőlük. Ha rendszeresen fogyasztjuk ezeket a leveket, biztosíthatjuk szervezetünk számára a létfontosságú vitaminokat, antioxidánsokat és ásványi anyagokat. Akár formába akarunk lendülni, akár jobb általános egészségre vágyunk, vagy egy mélyreható tisztítást szeretnénk ajándékozni szervezetünknek, a zöld levek és turmixok beépítése az étrendbe a legegyszerűbb és leghatékonyabb módszer!