Kategóriák
Otthon és kert

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

Cikkszám: BK174528
Kedvencekhez
Raktáron
-35%
7 590 Ft 
4 934 Ft
Megtakarítás 2 657 Ft
Kezdete: 2024.05.03
A készlet erejéig!
Ha regisztrációval veszed, akkor ekkora összeget jóváírunk az ügyfélszámládon, miután átvetted a megrendelésed: 49 Ft
Szállításmár 1290 Ft-tól!
Fizetési lehetőségek
Óriási raktárkészlet
Magyarországi raktár
Visszaküldési garancia

14napos visszaküldés

Segítőkész ügyfélszolgálat
Hétköznap 09:00 - 15:00 között
Gyors és pontos szállítás
Futár, csomagpont, automata
Kényelmes, egyszerű fizetés
Készpénz, bankkártya vagy átutalás
Pontgyűjtés
Regisztrált vásárlóknak
Telefonos rendelés leadás

Rendeljen a +36 1 533 3110-es telefonszámon! Hétfő-Péntek 9:00-15:00 között!

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan
ISBN
9789634335689
Szállítás
Raktáron, 3-5 napon belül szállítjuk
Kiadó
Libri Könyvkiadó
Szerző
Dr. Stuart Farrimond
Kiadás éve
2019
Kötés
keménytáblás, cérnafűzött
Nyelv
magyar
Összehasonlítás
Nyomtat
Ajánlom
Kérdés a termékről
Kiegészítő termékek
Részletek
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!  Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát? Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor? Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket? Hogyan marad a hal szaftos sütéskor? A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk. - Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre. - A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése. - Látványos, informatív illusztrációk. Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.
Adatok
EAN
9789634335689
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!